vrijdag 6 april 2012

Waarom ThenavyblueofIndiaispink?



Waarom zou je anno 2012 nog een blog beginnen? Is bloggen niet allang ingehaald door pinterest of in ieder geval tumblr? Zijn er al niet genoeg personen die het gegeven dat ze ademhalen reden genoeg vinden om een blog te vullen? Waarom zou je die beperkte vrije tijd die je hebt[1] besteden aan blogs? Kun je niet beter een goed boek gaan lezen, of een cursus gaan volgen zodat je op niveau de kunst van nailart in de vingers krijgt?[2]

Voordeel van het hebben van vrije tijd is dat het tijd is die je kunt invullen zoals jij dat wilt. Sommige vrijetijdsbestedingen zijn wat lastiger elk moment te realiseren, zoals bijvoorbeeld groepssport (dit is één van de zeldzame keren dat het woord sport genoemd wordt op dit blog, koester het). Wat het lezen van een blog heeft voorstaan op groepssport is dat het weinig tijd kost. Je hoeft niet te douchen of bepaalde kledingstukken te dragen. Je kunt dit blog elke dag aanklikken op bijvoorbeeld 7.34 als onderdeel van je ochtendritueel, maar ook om 22.56 voordat je gaat slapen. Of op welk willekeurig tijdstip dan ook.

Dit blog is geschreven uit mijn persoonlijke fascinatie met mensen en rare feiten. In de volgende blogpost een uitleg van de titel van dit blog met een uitstapje waarom tot de jaren ’50 van de twintigste eeuw jongens traditioneel roze droegen en meisjes blauw. Ben je iemand die ook blij wordt van dit soort waarschijnlijk niet levensreddende maar wel vermakelijke informatie? Wil je weten wat cavia’s en mensen als enigste twee diersoorten op deze planeet met elkaar in gemeen hebben? Dan zit je hier goed. Als je daarnaast ook graag dingen positief bekijkt en wat willekeurige foto’s en quotes daarbij kunt verdragen komt het helemaal goed met jou en mij.

Wat je hier kunt verwachten is  dagelijkse voeding. Deze voeding kan variëren van hele artikelen tot slechts een paar foto’s. Doel van de dagelijkse berichten is enerzijds vastleggen wat mij fascineert en inspireert en anderzijds dit enthousiasme overbrengen op de mensen die deze blog gaan volgen.

Nog een laatste controle zodat je zeker weet dat je op de goede plek bent. Wanneer je net als ik bovenstaande gegeven dat we met elkaar minder vrije tijd hebben liever op deze manier bekijkt http://pretwerk.nl/topnieuws/nederlanders_hebben_relatief_veel_vrije_tijd/7656 dan zit je hier goed.

Laat weten wat je er van vindt, dat kun je onder elk stuk dat geplaatst wordt doen. Wil je heel veel kwijt of iets persoonlijks dan kun je me ook altijd een e-mail sturen.  







Geen opmerkingen:

Een reactie posten